lunes, 11 de enero de 2010

Traça Catalana 2010


El diumenge 10 de gener de 2010 a les 8:30 amb -14º al termòmetre, s´ha donat el tret de sortida a la traça catalana 2010, després que l´organització hagi escurçat al recorregut i finalment no s´ha pujat al Peric, s´ha fet un circuit per la pista fins al Mont Llaret, on el recorregut A ha donat 2 voltes i el recorregut B nomes una. Primera pujada de 721 metres de desnivell, una baixada cap al llac de les Boulloses tornant a pujar cap al Mont Llaret, poques voltes maria i un circuit poc tècnic que finalment ha donat 1400 metres de desnivell però amb 24 kilòmetres. Amb nois el guanyador ha estat JOAN VILANA, en segona posició WILFRID JUMERE i en tercera posició MARC SOLA. En noies la primera ha estat SOPHIE DUSAUTOIR segona CRISTINA BES i reapareguda EMMA ROCA.


Hi han participat tres socis del Club Excursionista de Gràcia, Josep Pérez, Joe Esteban i Joan Nadal aconseguint aquest últim acabar a poc mes de trenta minuts dels llocs capdavanters, no va poder pendre la sortida Ferran Bofill per febre al dia abans.
Aquest dissabte 16 de gener és disputa La Crononiu a la Molina que serà Campionat de Catalunya de Crono-Escalada, també hi haurà representació del Club, Us mantindrem informats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario